Broer Levien gaat alleen verder in de uienhandel

Adrie Amperse stapt per 1 januari 2021 uit de handel in aardappelen "vanwege krimpende ruimte op de markt voor handelaren"

In een brief aan zijn relaties heeft Adrie Amperse van Amperse Handelsmij / Amperse België BVBA laten weten dat hij per 1 januari 2021 stopt met zijn handelsactiviteiten in aardappelen, hooi en stro. "Ruim 35 jaar ben ik actief geweest in deze branches. Het besluit om te stoppen was niet makkelijk. De belangrijkste oorzaak is mijn leeftijd (inmiddels 60+), maar ook de krimpende ruimte op de aardappelmarkt speelt een rol."


Adrie Amperse

"Al jaren heb ik mijn handel met passie en gedrevenheid kunnen doen. Dit kon ik ook doen met steun van echtgenote en gezin en in samenwerking met mijn broer Levien. Mijn broer gaat alleen verder in de uienhandel onder de nieuwe naam Amperse Uienhandel", vertelt Adrie.

Wat hij zelf na 1 januari gaat doen, is nog niet precies duidelijk. "Ik heb ambitie genoeg, maar echt concreet is het nog niet. De hectiek van een eigen bedrijf in de aardappel- en strohandel met zijn ups en downs laat ik achter me. Ik wacht af wat er op mijn weg komt. Gelukkig mag ik gezond en vitaal zijn."

Ook wat er met het bedrijf gaat gebeuren, is er nog niet helemaal duidelijk. Volgens Adrie zijn er verschillende opties en zal dit de komende maanden duidelijk worden. "Tot het einde van het jaar blijf ik in- en verkoop doen. Verder worden alle afspraken die gemaakt zijn natuurlijk nageleefd en nagevolgd."

"Hartelijk dank voor het vertrouwen en samenwerken in die jaren. Er waren soms best lastige situaties en toch zijn we daar over het algemeen goed uitgekomen. Ik wens u persoonlijk, en in gezin en bedrijf het goede toe en succes in al uw activiteiten", besluit Adrie zijn brief.

aj.amperse@solconmail.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven