ADN ontwikkelt feestelijk receptenboekje voor de decembermaand

Zoals het er nu naar uitziet, zullen veel consumenten thuis de feestdagen doorbrengen. "Thuis gaan we het dus gezellig maken en gaan we verrassende maaltijden op tafel zetten. ADN speelt hier, samen met de Vrienden van ADN, op in en ontwikkelt op dit moment een receptenboekje. Voor jou als groentespecialist, maar we ontwikkelen ook een consumentenversie, waardoor je de recepten aan je klanten kunt meegeven", aldus ADN

Planning
"Momenteel is Faber Reklame bezig met de opmaak van de recepten die zijn geselecteerd. Half november wordt het receptenboekje digitaal aan je toegestuurd, zodat je al kunt experimenteren met de recepten in je winkel en je klanten er al een beetje ‘warm’ voor kunt maken.
Eind november ontvang je een fysiek exemplaar van het receptenboekje, tegelijk met het ADN Magazine.

Recepten voor je klanten
Als afgeleide van de winkelrecepten komen consumentenrecepten met een speciaal ledenaanbod via ADN Marketing beschikbaar. Leden van ADN kunnen deze gedrukt bestellen en uitdelen aan klanten.

Gepersonaliseerde video met jouw recepten
Voor ADN-leden komt bovendien een gepersonaliseerde video beschikbaar die ingezet kan worden op social media. In de video wordt vermeld dat volgers voor leuke feestdagenrecepten naar de winkel moeten komen. Meer info hierover volgt binnenkort."

Voor meer informatie:

AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T: 0318 - 440 222 (keuze 4)
E: info@agfdetailhandel.nl  
W: www.agfdetailhandel.nl     

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven