Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook 2 kg verpakkingen met venkel op de markt

“Een aantal supermarkten zijn met suggesties gekomen en we proberen aan elke behoefte te voldoen. Daardoor hebben we nu bijvoorbeeld 2 kilo venkel in een speciale, recyclebare Io Riciclo verpakking”, zegt Emile Fellini, commercieel manager bij Fellini Patrizio.

Emile Fellini

“De supermarkten merken dat de klanten minder vaak naar de winkel komen, maar wel meer inkopen. Dat is waarschijnlijk een gevolg van de pandemie. Daarom kwamen we op het idee van venkel in een recyclebare verpakking van 2 kilo. Deze groenten wint aan populariteit en de verkoop is hoog.” 

Verpakkingen van 2 kg

De prijzen voor venkel zijn momenteel niet slecht. “Over het algemeen is er weinig aanbod en de vraag is vrij groot. Dat zorgt voor hoge prijzen.” 

Muskuspompoen Violina

Momenteel is de venkel die door Fellini op de markt wordt gebracht afkomstig van de teeltbedrijven die eigendom zijn van Fellini Patrizio. De afgelopen maanden is er in totaal 2 miljoen venkel geplant. 

“De pompoenentijd is weer aangebroken. We hebben de klassieke pompoen die je veel ziet met Halloween, maar bijvoorbeeld ook de muskuspompoen Violina, die een bijzondere geur en smaak heeft”, besluit Emile.

Voor meer informatie:
Emile Fellini
Fellini Patrizio S.r.L. 
Via G. Pascoli, 875
47035 Gambettola (FC) – Italië
+39 547 659 777
emile@fellinipatrizio.it 
lamberto@fellinipatrizio.it 
www.fellinipatrizio.it 

Publicatiedatum: