Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VSSE annuleert vakbeurzen expoSE en expoDirekt 2020

De forse toename van het aantal coronabesmettingen in heel Europa en het feit dat Baden-Württemberg nu ook wordt aangemerkt als  risicogebied hebben het Verband Süddeutscher Spargel- und Erdbeeranbauer (VSSE) doen besluiten de duo-vakbeurs expoSE en expoDirekt te annuleren. De vijfentwintigste editie van expoSE, de grootste vakbeurs voor de asperge- en zachtfruitsector in Europa, en de tiende editie van expoDirect, de belangrijkste vakbeurs voor directe marketing voor de Duitse tuinbouwsector, zouden op 18 en 19 november 2020 worden gehouden in de Messe Karlsruhe.  

"We hadden alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze vakbeurs succesvol door kon gaan met inachtneming van de coronamaatregelen. Helaas zien wij ons genoodzaakt om het evenement alsnog af te blazen gezien de huidige situatie. De landen waar onze exposanten en bezoekers vandaan komen, zijn geleidelijk in risicogebieden aan het veranderen en het aantal afzeggingen van deelnemers neemt fors toe. Onder deze omstandigheden kunnen we het succes van onze vakbeurs niet langer garanderen," legt Simon Schumacher uit, woordvoerder van de VSSE, organisator van de duo-vakbeurs. 

De VSSE zal de kosten van exposanten terug betalen en bezoekers krijgen hun ticket vergoed. De volgende expoSE en expoDirekt zullen op 17 en 18 november 2021 plaatsvinden in de Messe Karlsruhe.

Publicatiedatum: