Ondanks de crisis zet Van Gelder volledig in op nieuwe productontwikkeling

Nieuwe indoor maaltijdsaladelijn met méér smaak en voedingswaarden

Deze week zijn alle maaltijdsalades bij Van Gelder vervangen voor indoor slamixen. "Deze zijn gezonder, hebben meer smaak en zijn langer houdbaar. Als Van Gelder proberen we iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen in deze crisis met bijvoorbeeld producten die ideaal passen op een afhaal- of bezorgmenu. We zetten dan ook nog vol in op productontwikkeling,” vertelt algemeen directeur Gerrit van Gelder.


Indoor maaltijdsalades tonijn en caesar

Het Ridderkerkse familiebedrijf introduceert een nieuwe indoor maaltijdsalade lijn. “We hebben onze maaltijdsalades onder de loep genomen en zagen kansen om deze verder te verbeteren” vertelt Gerrit. “In deze tijd waar thuis gegeten wordt en tegelijk smaak en gezondheid belangrijker zijn dan ooit hebben we onze maaltijdsalades aan deze nieuwe eisen kunnen laten voldoen”.


Indoor maaltijdsalades kip en geitenkaas

Vanaf heden spelen de exclusieve 'Van Gelder indoor' sla de hoofdrol. Deze wordt extreem duurzaam geteeld en komt het hele jaar uit Nederland. Dankzij de teelttechniek krijgt de salade méér smaak, hoge voedingswaarden en is ook nog is langer houdbaar dan zijn traditionele broertje.

Gerrit vertelt trots: “Het assortiment maaltijdsalades wordt in onze eigen productiekeuken gemaakt met onze eigen, verse ingrediënten. Zo kunnen we het gehele jaar de kwaliteit waarborgen. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor onze klanten om op een afhaalmenu te zetten. Maar tegelijk zie ik mogelijkheden voor al die mensen die nu thuis werken maar toch een gezonde salade willen eten”.


Indoor lunchsalade geitenkaas en caesar

Is zo'n maaltijdsalade van 400 gram net iets te groot? Dan hebben zijn alle varianten ook als lunchsalade van 250 gram beschikbaar.


Indoor lunchsalade tonijn en kip

Voor meer informatie:
Gerrit van Gelder
Van Gelder Groente en Fruit
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk
Tel: 06 17 94 65 50
gvangelder@vangeldernederland.nl    
https://www.vangeldernederland.nl/indoormaaltijdsalades 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven