Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 29 oktober, 16.00-18.00 uur

Digitale netwerkbijeenkomst Dutch Fresh port

Onder leiding van dagvoorzitter Martijn de Greve gaan we een inspirerende, energieke en verrassende middag tegemoet! Met als opbrengst dat u helemaal bent bijgepraat met wat er in het gebied gaande is.

De netwerkbijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.00 uur.

  • Opening – Door Adri Bom, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, samen met bestuurder van Barendrecht en Ridderkerk
  • Inspiratie – Korte film over Dutch Fresh Port
  • Introductie campusvorming Dutch Fresh Port – Door Gert Kant, Lentiz
  • Duurzaam bedrijfsterrein – Met Maarten van Hamburg (Bakker Barendrecht), Nic Jooste (Immersed) en Johan in ’t Veld (VBO Fresh World)
  • Verbinding en mobiliteit – Met Freek Brilleman (Rotterdam Business School), Michel Jansen (Total Produce) en Pieter Berkman (Berkman)

En aandacht voor Loods38; de toegevoegde waarde van onderzoek; de truckparking; het ontwikkelen van een reefer hub; bedrijven op Dutch Fresh Port die op 1 staan én de uitreiking van de AGF-bedrijfsenergiescan ter waarde van € 10.000,00!

Meld u via info@dutchfreshport.eu  aan voor deelname aan de online livestream. U krijgt dan een link waarmee u op 29 oktober aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Deelname is gratis voor bedrijven op Dutch Fresh Port.

Publicatiedatum: