Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe toekomstbestendige productiehal Sormac

Begin vorig jaar werd een begin gemaakt met de bouw van de nieuwe productiehal van Sormac, gelegen tegenover het hoofdkantoor in Venlo. Afgelopen week is de laatste belangrijke mijlpaal genomen met de plaatsing van 800 zonnepanelen.

Met deze uitbreiding, van ca 3.000 m², heeft Sormac het gehele productieproces in eigen hand. Vanaf het ruwe plaatwerk tot dat de machine op transport gaat. Dit komt de kwaliteit van de machine absoluut ten goede.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe productiehal was het creëren van een optimale werkomgeving voor de medewerkers een zeer belangrijk uitgangspunt. Zo is er veel natuurlijk daglicht in de hal en wordt er middels een warmtepomp een optimaal, constant klimaat gewaarborgd. In zomer en in winter.

Samen met de warmtepomp en de onlangs geplaatste zonnepanelen is het pand klimaatneutraal. De zonnepanelen leveren een energiewaarde van circa 270.000 kWh. Samen met de zonnepanelen op het hoofdgebouw wordt er 720.000 kWh opgewekt. Hiermee is Sormac meer dan zelfvoorzienend. De extra energie die opgewekt wordt, wordt verkocht aan de energieleverancier waardoor ook anderen profiteren van deze klimaatneutrale energie.

"Met het oog op de toekomst van ons allen vindt Sormac het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Dit is dan ook zeker niet de laatste stap die wordt genomen."

Voor meer informatie:
Sormac B.V.
Huiskensstraat 68
NL-5916 PN Venlo
Tel: +31 [0]77 351 84 44
info@sormac.nl
www.sormac.nl

Publicatiedatum: