Lancering ‘Werken bij Van Oers United’ website

Met de nieuwe website www.werkenbijvanoersunited.nl,  presenteert Van Oers United zich als stabiele werkgever met een internationaal karakter waar persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid de basis vormen.

Met de prikkelende vraag “Waar ligt jouw uitdaging?” opent de website en presenteren afdelingen zich met testimonial video’s van medewerkers uit Commercie, Operations, Staff en Teelt. Uiteraard hebben de vacatures een prominente plaats op de website en kan een vacature-alert worden ingesteld. Daarnaast kan er ook gesolliciteerd worden voor een stageplek of BBL-werkplek.

Renate Vijftigschild, HR Adviseur vertelt hierover op website “Bij Van Oers United besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze (toekomstige) medewerkers. We vinden het zeer belangrijk dat de medewerkers bij Van Oers United gemotiveerd en betrokken in dienst zijn om onze doelstelling ‘Delivering Excellent Produce’ iedere dag opnieuw te realiseren. Om onze medewerkers voldoende te laten ontwikkelen, bieden wij passende bij- en nascholingsprogramma’s aan op elk niveau binnen de organisatie. Wij zijn in de volle breedte een lerende organisatie. Daarnaast bieden wij opleidingsplaatsen aan voor studenten van diverse opleidingen binnen en buiten de AGF”

"Al meer dan 70 jaar is Van Oers United actief als internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten. Werken bij Van Oers United betekent een baan in een dynamische en informele cultuur waarbij je als individu veel impact kunt hebben. Als je een AGF-hart hebt en je jezelf herkent in onze kernwaarden: Vakmanschap, Daadkracht en Betrokkenheid, dan ben je bij Van Oers United aan het juiste adres!"

Voor meer informatie:
Van Oers United
0880-644140
HR@vanoersunited.com 
www.werkenbijvanoersunited.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.