60 jaar Filosofo

Exportaciones Aranda is sinds 1960 een familiebedrijf in de Valenciaanse gemeente Piles, tussen Gandía en Oliva, in het hart van de Safor-regio, aan de Middellandse Zee. Algemeen directeur Salvador Aranda viert dit jaar het 60 jarig jubileum van Filosofo, een mijlpaal in de fruitbranche waar het veel komen en gaan is.

Vanaf het allereerste begin was Exportaciones Aranda's belangrijkste inzet om efficiënt aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Het resultaat is dat velen van hen al bijna 30/40 jaar met Aranda werken, wat het vertrouwen in Filosofo bewijst. Willem Dijk AGF is zo’n partner die Filosofo in de Benelux vermarkt, al jaren enorm trots is op Filosofo en geregeld met klanten een bezoek brengt aan Piles om aldaar het proces te volgen. Een echt merk, beleving en betrokkenheid maakt het geheel. Dit jaar is de verpakking lijn gemoderniseerd met als resultaat een frisse en aantrekkelijke nieuwe kist.

"Aanstaande maandag lossen we ook de eerste Oronule in de ca. 6kg verpakking, select fruit op smaak en kleur en natuurlijk de traditionele 10kg verpakking Okitsu en Clementine. Op 26 oktober lossen we de eerste Filosofo Navelina, een week later dan verwacht, want de nachttemperatuur werkt nog niet echt mee", aldus Ronnie Moorman van Willem Dijk AGF.

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Ronnie Moorman
Mob: 0653374274
ronnie@willemdijk.nl 
www.willemdijk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.