Overlijdensbericht Erik Laarman - oprichter en directeur Newminds

Geschokt, vol ongeloof en diep bedroefd zijn wij door het plotselinge overlijden van onze directeur en collega Erik Laarman op zondag 11 oktober, zo laten directie en medewerkers van Newminds weten.

"Erik was één van de oprichters van Newminds. Zijn grote werkkracht, inspirerende leiding en zakelijk inzicht zullen wij erg missen. Hij was de grondlegger van onze AGRIO Software, het ERP systeem voor het verwerken van veldgewas. Het volledig digitaliseren van het verwerkingsproces in deze branche was zijn passie. Zijn kennis op dit gebied en van Dynamics Navision/Business Central was enorm. Wij zullen zijn input zeker gaan missen, maar zullen met z’n allen de schouders eronder zetten om zijn levenswerk voort te zetten in zijn nagedachtenis. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode."

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.