McDonald's investeert in het Russische Verre Oosten

Vorige week hebben McDonald's, het Verre Oosten Agentschap voor het aantrekken van Investeringen en Exportondersteuning (Ano Api) en het Agentschap voor de Ontwikkeling van Menselijk Kapitaal in het Verre Oosten en de Arctische Regio (Ano Archk Dva) intentieverklaringen ondertekend voor de ontwikkeling van publieke cateringnetwerkbedrijven in het Far Eastern Federal District. De overeenkomsten betreffen gezamenlijke werkzaamheden waarbij de agentschappen McDonald's zullen adviseren.

Het Russische Verre Oosten is een nieuwe regio op de kaart van het netwerk van McDonalds en met de opening van bedrijven in dit gebied zal McDonald's bijdragen aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt, het lokale ondernemerschap en de lokale gemeenschap. In de eerste fase zal McDonald's meer dan 300 nieuwe banen in de regio creëren. Het bedrijf neemt werknemers aan in volledige overeenstemming met de arbeidswetgeving van de Russische Federatie, biedt mogelijkheden voor loopbaangroei en garandeert een stabiele regelmatige uitbetaling van lonen.

Dit betekent dat McDonald's geholpen zal worden bij het aantrekken van werknemers. Het agentschap zal ook informatie en organisatorische ondersteuning bieden voor de projecten van het bedrijf in deze regio.

En.potatosystem.ru meldt dat het Ano Api zal adviseren bij de totstandkoming en vormgeving van een ontwikkelingsconcept in de regio, en ook ondersteuning zal bieden bij de samenwerking met lokale leveranciers en effectieve interactie met andere ontwikkelaars en federale en regionale autoriteiten voor een succesvol realisatie van het project.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven