BioKennisWeek is op zoek naar inhoud

Op 20 en 21 januari 2021 vindt de grootste vakbeurs voor spelers in de biologische landbouw en voeding plaats in de IJsselhallen in Zwolle. "De Biobeurs is dé plek voor innovatieve ondernemers met een positieve blik op de toekomst", aldus de organisatie. 

De Biobeurs breidt haar activiteiten in 2021 uit met de BioKennisWeek. Een week waarin biologisch in de schijnwerper staat met online workshops (18, 19 en 22 januari), fysieke workshops op de Biobeurs (20 en 21 januari) en bio-erf bezoeken gedurende de hele week. "Voor de online en fysieke workshops is de Biobeurs op zoek naar (biologische) ondernemers, onderzoekers of adviseurs die laten zien dat landbouw en voedselproductie anders kunnen. De uitdagingen waar we voor staan op gebied van klimaat, gezondheid en verdere verduurzaming kunnen we alleen samen oplossen. En dat begint met elkaar te informeren, te inspireren en te motiveren. De Biobeurs nodigt u van harte uit om úw bijdrage te leveren", zegt de Biobeurs. 

"U kunt uw kennis delen door een korte omschrijving van uw workshopvoorstel online in te dienen via deze link. Wij vragen u om workshops op thema in te dienen zoals bijvoorbeeld biodiversiteit, eerlijke prijzen en dierenwelzijn. Voor meer thema’s, kijk hier. Aanmelden kan tot en met 20 oktober 2020", besluit de organisatie. 

Voor meer informatie:
https://www.bio-beurs.nl/aanmelden-workshops-biobeurs-2021  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven