Anneke Franken, Bij An

"Klanten zijn op zoek naar gezonde producten"

Tholen - Klanten zijn weer op zoek naar de oer-Hollandse wintergroenten. Spruitjes, boerenkool en andijvie worden goed meegenomen vertelt Anneke Franken van Bij An. Recent werd ze eigenaar van de AGF-speciaalzaak in Bergerijk. Ze nam het stokje over van de vorige eigenaresse toen die besloot te willen stoppen met de winkel. 


Felicitaties voor Anneke door een verkoper van Gbrs van Aarle

Die overname is heel soepel en goed verlopen. Sinds de corona-uitbraak is de behoefte aan een AGF-speciaalzaak toegenomen. "Het is zeker drukker geworden in de zaak en klanten zijn ook blij dat de zaak is blijven bestaan", vertelt Anneke. 

Maaltijden, maaltijdsalades, soepen en rauwkosten zijn goed lopende artikelen maar ook de losse groenten en fruit worden goed meegenomen. Klanten zijn op zoek naar gezonde producten, merkt Anneke. Citroenen, sinaasappelen en gember zijn al lange tijd de hardlopers.

Anneke bouwt voort op de al ingezette koers van de speelse winkel. Er is een maaltijdsaladebar, fruitmeubel die ook meteen een kinderspeelplaats is en een tomaatpresentatie op ronde schijven. Langzamerhand wil Anneke haar eigen draai aan de winkel geven. Zo introduceerde ze al Poke Bowls met falafel en gefrituurde kip. "Die zijn gelukkig enthousiast ontvangen", besluit Anneke.

Foto's van Gbrs van Aarle 

Voor meer informatie
Anneke Franken
Bij An
T: 0497 555 510
groentefruitbijan@hotmail.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven