4 november: HZPC Potato Days Live

"De Potato Days zijn een begrip in de aardappelsector. In november wordt het evenement ieder jaar georganiseerd door diverse bedrijven, waaronder aardappelveredelaar HZPC. Ook dit jaar. Woensdag 4 november 2020 is het zover. Die dag vindt de Potato Days Live plaats bij HZPC’s partners thuis. Het thema is Let’s connect", aldus HZPC.

Potato Days
"De jaarlijkse Potato Days is hét evenement de aardappelsector", zegt de organisator. "Professionals uit de aardappelketen komen uit alle hoeken van de wereld bij elkaar om de nieuwste aardappelrassen te ervaren en om te netwerken. Verbinding staat daarbij centraal."

Samenkomen in grote groepen is op dit moment natuurlijk ondenkbaar. Gelukkig biedt het digitale domein de aardappelveredelaar HZPC veel mogelijkheden om op creatieve manieren te verbinden. 

Let’s connect
"Dit jaar wordt een bijzondere editie", aldus Patrick Overwijk, communicatiemanager HZPC “Met Potato Days Live presenteren wij een nieuwe manier om te verbinden. Een unieke digitale aardappelbeleving voor al onze telers, klanten, partners en andere aardappelprofessionals en -liefhebbers. We komen samen in onze virtuele studio: praten over de laatste ontwikkelingen, verrassen onze partners met inspirerende presentaties en natuurlijk presenteren wij onze belangrijkste rassen.”

Woensdag 4 november staan bezoekers van de Potato Days Live in connectie. Op het digitale evenement delen sprekers als Pedro Sousa (McDonalds) en Gerard Backx (HZPC) ervaringen over de bijzondere tijd die bedrijven doormaken door COVID-19. Ze kijken naar mogelijkheden om elkaar te ondersteunen en versterken. Ook laat HZPC haar telers en partners aan het woord hoe ze een grotere bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde voedselvoorziening. Onderwerpen die onder andere naar voren komen zijn: circulaire landbouw, de relatie met aardappels en microbiomen, samenwerking in de aardappelsector, aardappelrassen die overal kunnen groeien…

Vanaf elke plek op de wereld kunnen aardappelspelers deelnemen aan het evenement; er is rekening gehouden met tijdzones en het evenement wordt (na afloop) vertaald in meerdere talen. Meer informatie over het programma en aanmelding is te vinden op www.hzpc.com/pd20 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.