Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lutosa:

"Nieuwe merkidentiteit focust op nieuw tijdperk"

"Lutosa is een Belgisch merk met productiesites in Sint-Eloois-Vijve en Leuze-en-Hainaut dat sterk verankerd is in de Belgische cultuur. Deze Belgische merkpositionering wordt wereldwijd uitgedragen en vormde in het verleden de sleutel tot de succesvolle internationale groei van het bedrijf. 94% van Lutosa's productie wordt naar 136 verschillende landen geĆ«xporteerd", aldus de onderneming. 

De huidige Belgische merkpositionering gebruikt het Lutosa-logo, puntzakken friet, de Belgische vlag en een Belgisch landschap met het Atomium, wielrenners, Belgisch bier, een frietkot enz. "Met het verstrijken van de jaren en met de groei van Lutosa zijn we op een punt aanbeland waarop de huidige merkidentiteit niet meer perfect bij Lutosa's identiteit en ambities past. Daarom is het tijd voor een nieuw tijdperk, een nieuw Lutosa ..."

De nieuwe merkidentiteit
"De nieuwe merkidentiteit combineert het verhaal achter Lutosa en onze herkenbare (rode) kleur met een moderne look en feel, en een nieuwe slogan die onze wereldwijde ambitie benadrukt.
Het nieuwe Lutosa is nog steeds uiterst trots op zijn Belgische roots en knowhow (met een icoon dat onze nationale kleuren in de vorm van een puntzak toont), maar heeft nu een visuele identiteit en merkpositionering die Lutosa's focus op de toekomst en zijn persoonlijke klantgerichte benadering samen met de nauwe samenwerking met zijn landbouwers en zijn diepgaande aardappelexpertise (uitgedrukt via de ruggen van een aardappelveld) uitdragen", aldus Lutosa. 

Voor meer informatie:
Lutosa
www.lutosa.com 

Publicatiedatum: