Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stroomlijning van alle commerciële, financiële en logistieke processen

In deze tijd is het belangrijk dat het hart van de organisatie goed geautomatiseerd is. Daarbij kunnen bedrijven met de juiste automatisering een efficiencyslag maken en optimale controle over uw organisatie houden. Papierloos orderpicken, proactief werken en gefundeerde beleidsbeslissingen gebeuren door het werken met Business Intelligence. Met de software van RPO stroomlijnen organisaties alle veelvoorkomende AGF bedrijfsprocessen", aldus RPO.

Gegevens omzetten in waardevolle informatie
"Met Business Intelligence worden organisaties geholpen bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Er gaan ongelooflijk veel gegevens om in software. Met een BI oplossing van RPO kunnen bedrijven snel analyses maken. De gegevens worden omgezet in waardevolle informatie. Informatie die leidt tot kennis en aanzet tot adequate acties."

Zorgeloos handelen
"Op dit moment hebben we ruim 1500 dagelijkse gebruikers. Ook dit jaar hebben wij al weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het implementatietraject vindt uiteraard Corona-proof plaats op minimaal 1,5 meter afstand of door middel van online trainingen", aldus RPO. "Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. RPO levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal."

Voor meer informatie:
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
RPO ICT Solutions
T: 078-681 86 88
sales@rpo.nl
www.rpo.nl 

Publicatiedatum: