Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Timac Agro in het fruit

Is Timac Agro een nieuwe speler in de markt op het vlak van bodem & bemesting in de fruitteelt? "Ja en nee! De unieke duurzame bemestingsconcepten van Timac Agro zijn redelijk ingeburgerd in de segmenten ruwvoerteelt, boomkwekerij en tuin -en akkerbouw. Maar deze werden ook al geadviseerd in de fruitteelt via de fruitadviseurs van onze distributiepartners", vertelt Pascal Philipsen.


Zie ook www.physiostart.nl  

"Sinds kort zijn wij zelf als producent in staat met de komst van fruit-bemestingsexperts Ina van Aalst, Patrick Winkelman en Plant Nutrition productmanager Katinka Kristelijn om een volwaardige ondersteuning te bieden. Een begeleiding op maat betreffende bodemgezondheid, plantweerbaarheid en productie-rendement. Onze partnership met de agrarische toeleveranciers en haar kundige fruitteeltbegeleiders blijft in onze aanpak zeker een belangrijke basis om de ‘fruitmarkt’ van dienst te zijn."

"Timac Agro Nederland is onderdeel van de Franse groep Roullier en specialist op het gebied van bodem & bemesting en hygiëne & voeding in de agrarische sector. Onze missie: Grow, Care and Share met als doel verantwoorde en duurzame groei van uw dieren, uw gewassen en uw bedrijf."

Voor meer informatie:
Pascal Philipsen
Timac Agro Nederland
Tel: +31 6 13133033
Pascal.philipsen@roullier.com
www.timac-agro.nl 

Publicatiedatum: