Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe Kanzi-campagne ‘Vijf Minuten Vakantie’

De nieuwe Kanzi-appeloogst wordt in Nederland muzikaal ingeluid met de vrolijke Caraïbische klanken van ‘Vijf Minuten Vakantie’ van Glen Faria. Hoewel de herfst bijna zijn intrede doet, ben je met een Kanzi-appel slechts één hap verwijderd van zomerse vibes en vijf minuten lang het ultieme vakantiegevoel.

Appelmerk Kanzi trapt het begin van de herfst – en het oogstseizoen van de appel –ieder jaar feestelijk af. Dit jaar grijpt Kanzi terug op het ultieme vakantiegevoel. Dat doen ze met Glen Faria, de populaire zanger die o.a. successen boekte met zijn door Davina Michelle vertolkte hit Duurt te lang. Zou de nieuwe single ‘Vijf Minuten Vakantie’ nog populairder worden..?

Campagne
"De nieuwe Kanzi-campagne Vijf Minuten Vakantie start op 1 oktober en bestaat uit onder meer radiospots, advertenties, YouTube clip, Social Media en opvallende verpakkingen. Insteek van de campagne is tijd voor jezelf nemen en genieten. Even loskomen van je werk, de drukte, de verplichtingen. Relax, ontspan en eet een sappige en knapperige Kanzi-appel voor een onvergetelijke genietmoment. Je waant je daarmee vijf minuten lang op vakantie, waarna je weer vol opgeladen door kunt gaan. “Vijf minuten vakantie, ik ben weg als ik even mijn kans zie”, zoals Glen Faria zingt", aldus Fruitmasters. 

De single ‘Vijf Minuten Vakantie’ van Glen Faria
De zonnige single ‘Vijf Minuten Vakantie’ zal op meerdere radiostations te horen zijn en heeft bovendien een YouTube-clip gekregen. "De verwachtingen zijn hooggespannen, want Glen Faria heeft al heel wat succesvolle nummers op zijn naam staan", zegt Fruitmasters. "Zo schreef hij ‘Duurt te lang’ en ‘Zij weet het’, de nummers waarmee Davina Michelle en Tino Martin hun grote doorbraak beleefden. Glen over de samenwerking met Kanzi: “Ik vind het een eer dat de campagne van Kanzi in het teken staat van mijn nieuwe single. In deze turbulente tijden wilde ik graag wat vrolijks brengen. Muziek is daar niet alleen een ideaal middel voor, het is ook bewezen gezond voor lichaam en geest. Ik hoop dat ik met dit nummer mensen kan inspireren om af en toe even een moment voor zichzelf te pakken. Eet je een appel, dan heb je al even vijf minuten.”

Beluister of bekijk het nummer hier:

Vijf minuten vakantie – Glen Faria
·         Stream "Vijf Minuten Vakantie" op Spotify
·         via andere streamingsdiensten
·         of bekijk de videoclip.

"Wil jij ook even loskomen van je werk en alle drukte? Pak een Kanzi voor vijf minuten vakantie", besluit Fruitmasters.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
Postbus 222
4190 CE Geldermalsen
0345 578 808
www.fruitmastersholland.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven