Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe herfstmix aan Simply Fresh Salads assortiment toegevoegd

FiveStar Gourmet Foods presenteert de Fig & Walnut Salad als nieuwste toevoeging aan haar saladelijn Simply Fresh Salads.

Nu de herfst in aantocht is, zijn er volop vijgen en appelen beschikbaar. Dit fruit is ideaal te combineren met noten. Andere recepten uit de Simply Fresh Salads-lijn zijn de Mexican Style Caesar Salad met een korianderdressing en de 'limited edition' Harvest Salad met een dressing op basis van appelcider. 

 

De voorgesneden gezinssalade is verpakt in een recyclebare serveerschaal en voorzien van toppings zoals romige feta, verse appelen, geroosterde walnoten, gedroogde vijgen en verse cherrytomaten. De salade wordt geleverd met de FiveStar's Signature balsamicodressing die door het bedrijf zelf werd ontwikkeld.

"Het culinaire team van FiveStar is altijd bezig geweldige recepten te creëren en weet precies wanneer de producten die moeder natuur ons te bieden heeft op hun best zijn," zegt Tal Shoshan, directeur van FiveStar Gourmet Foods. "Het kunnen aanbieden van nieuwe keuzes op basis van de beste ingrediënten en voor een aantrekkelijke prijs is één van de sleutels tot ons succes."

Deze nieuwe gezinssalade bevat alternatieve eiwitbronnen uit feta en walnoten, is vrij van kunstmatige ingrediënten en geschikt voor vegetariërs. De Fig & Walnut Family Size Salad van Simply Fresh Salads bevat 5 porties van 99 gr. Iedere portie bevat 200 calorieën, 4 gr eiwit en 2 gr vezels. 

Voor meer informatie: 
Tristan Simpson
Tel: +1 (310) 293-2184
Email: tristan@tristanmichelemarketing.com 
www.fivestargourmetfoods.com

Publicatiedatum: