Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zesde aflevering van The Avo Effect

De wereldwijde impact van avocado's

West Pak Avocado, een in Californië gevestigde avocadoteler, verpakker en distributeur, heeft zojuist de nieuwste video van zijn The Avo Effect campagne, ‘The Global Impact of Avocados’, uitgebracht. Deze video, de zesde aflevering van de lopende serie van het bedrijf, verkent het doel van de avocadoconsumptie, de wereld die het bereikt en zowel het culturele als het mondiale potentieel ervan naarmate de vraag groeit en nieuwe markten het gezonde groene fruit ontdekken.

Dit keer gingen de makers van de video naar de kern van de avocadosector om verhaallijnen vast te leggen die zich richten op de belangrijkste sectoren. Er wordt voor het voetlicht gebracht hoe de avocado impulsen creëerde in de (detail)handel, waarbij ook de rol van West Pak Avocado in de avocadosector wordt geschetst.

Avocado's zijn uitgegroeid tot een toonaangevend product in de retail en foodservice met een ongelooflijke kans op verdere groei. Het Avo Effect heeft niet alleen een wereldwijde impact op de sector, maar ook op de ondersteuning van industrieën en consumenten over de hele wereld.

"Vandaag de dag wordt de avocado zelfs erkend als een icoon van de popcultuur, van sociale media tot opkomende trends," zegt Doug Meyer, West Pak Avocado’s onderdirecteur verkoop en marketing. "Mensen zijn op zoek naar een gezondere levensstijl en een evenwichtig eetpatroon. Uit onderzoeksgegevens blijkt dat de vraag naar groen fruit dat gezond is voor het hart, alleen maar toeneemt. De toekomst van de avocado is rooskleurig en de mogelijkheden om zich nog meer in de wereld te positioneren zijn eindeloos."

Voor meer informatie:
George Henderson
West Pak Avocado
+1 951 296 5757
george.henderson@westpakavocado.com
www.westpakavocado.com

Publicatiedatum: