Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Will Wollbold - Asia Fruit Logistica

"Asia Fruit Logistica ON zal een onderscheidend digitaal evenement worden"

Vandaag werd Asia Fruit Logistica ON via een webinar gelanceerd. Het evenement zou eigenlijk in september in Singapore plaatsvinden maar vanwege de Covid-19-beperkingen wordt het nu van 18 tot 20 november gehouden en voor het eerst ook in digitale vorm. 

Het webinar was bedoeld om het nieuwe format tot te lichten aan (potentiële) bezoekers en exposanten en uitleg te geven over het aanbod en de wijze waarop één en ander plaats zal vinden.

Het webinar werd aangekondigd door Chris White van FruitNet Media, dat tijdens de vakbeurs evenementen zal verzorgen. 

Will Wollbold Global Brand Manager van Fruit Logistica zegt dat het team aanvankelijk alles in het werk heeft gesteld om de beurs fysiek door te laten gaan in Singapore maar toen bleek dat dit onmogelijk was, besloten heeft om het evenement geheel in digitale vorm te organiseren.

"Asia Fruit Logistica ON zal een onderscheidend evenement zijn. De AGF-handel is niet stil komen te liggen, Sterker nog, het is drukker geworden, met name in Azië."

Asia Fruit Logistica On zal AGF-afnemers in contact brengen met handelaren en telers. De organisatie is samen gaan werken met een Aziatisch softwarebedrijf om een platform te creëren waar deze partijen elkaar kunnen ontmoeten. Het gaat echter verder dan het faciliteiten van ontmoetingen alleen. Er worden algoritmen gebruikt om kopers en verkopers met elkaar te matchen. Het platform maakt het mogelijk de ontmoetingen optimaal te plannen. 

“De Aziatische markt groeit in een rap tempo en we moeten afnemers en handelaren en telers een middel geven om elkaar te ontmoeten zoals in een fysieke setting," legt Will uit. 

Op de vraag of hij verwacht dat in 2021 de fysieke vakbeurs wel doorgang kan vinden, antwoordt Will hoopvol te zijn, niet in het minst omdat dit zou betekenen dat Coivid-19-crisis dan voorbij is, want het is belangrijk dat mensen elkaar in het echt kunnen ontmoeten. Hij vroeg om feedback over het evenement en noemde de mogelijkheid om in de toekomst vakbeurzen te organiseren die een mix zijn van een fysiek en digitaal evenement. 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel exposanten als bezoekers, die allemaal terug te vinden zijn op de website van Asia Fruit Logistica:  https://www.asiafruitlogistica.com/ 

Publicatiedatum: