Prominent gaat verder met Marokkaanse snacktomatenteler QualiPrim

Na een succesvolle start vorig jaar, verkoopt DOOR/Prominent sinds begin deze maand opnieuw snacktomaten van kwekerij QualiPrim. "We hebben de samenwerking en de kwaliteit van het product het afgelopen jaar als heel positief ervaren, net als onze klanten,” aldus commercieel directeur Perry Dekkers. 

Het snacktomatenseizoen in Nederland loopt van maart tot november. QualiPrim is vanaf september tot juni in productie. “We kunnen onze klanten zo jaarrond smaakvolle snacktomaten aanbieden. Hiermee verstevigen we onze positie in dit relevante tomatensegment op de Europese markt,” vertelt Perry. “We bouwen aan een lange termijn relatie en zien nog voldoende afzetmogelijkheden bij onze vaste klanten. Het geeft ons vertrouwen dat retailers dit jaar opnieuw voor onze snacktomaten kiezen.” 

Tevreden over eerste seizoen
“De samenwerking met QualiPrim is het eerste seizoen naar tevredenheid verlopen. Telers werken nauw samen en ook de kwaliteitsmedewerkers en het keurteam streven er gezamenlijk naar de beste kwaliteit snacktomaten uit te leveren.

Om die goede kwaliteit en versheid te garanderen, gaan de tomaten zo snel mogelijk na de oogst op transport naar Nederland. De verkopers bij DOOR verdelen in de tussentijd de verkochte volumes per (eind)klant, zodat ze na aankomst direct in de gewenste verpakking verwerkt kunnen worden.”

QualiPrim
QualiPrim heeft ruim 30 jaar teeltervaring en levert al jaren aan Europese retailers. "De naam en slogan ‘Quality first’ zegt het al, bij QualiPrim staat de kwaliteit van het product op één", aldus Perry. "Ook schenken ze veel tijd en aandacht aan de processen zodat de kwaliteitsnormen van onze (retail)klanten behaald worden. Een belangrijk argument voor ons en voor QualiPrim om voor dit partnership te kiezen."

Voor meer informatie:
Prominent
www.prominent-tomatoes.nl
info@prominent-tomatoes.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven