Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flevosap introduceert drinkpakje in drie smaakvarianten

Flevosap introduceert het 200 ml-drinkpakje in drie smaakvarianten: Appel, Appel-Ananas-Perzik en Appel-Braam. Daar waar de bekende glazenflessen voornamelijk in de supermarkt, speciaalzaak en horeca zijn te vinden, kent de lichtgewicht kartonnen verpakking bredere toepassingen. De drinkpakjes Flevosap zitten per smaakvariant verpakt als 3-pack.

"Veilige en duurzame verpakking"
"Het handige, rechthoekige drinkkarton past perfect in de lunchbox voor school, op het werk, of onderweg. En laat zich net zo makkelijk pakken door wie dorstig thuis komt. Het karton (hoort bij PMD-afval) is lichtgewicht en kan tegen een stootje. Dus als ie een keertje valt, dan is er niets aan de hand. Ideaal dus ook als verwennerij op onder meer scholen, in bedrijfskantines en zorginstellingen, via to-go-shops voor iedereen die haast heeft, of op het horecaterras voor iedereen die juist even alle tijd heeft. Uiteraard is elk drinkpakje voorzien van een eigen rietje", aldus Flevosap. 

De smaakvarianten Appel en Appel-Ananas-Perzik zitten al langer in het assortiment. Nieuw is Appel-Braam, een mooie aanvulling op de reeds bestaande ‘rode’ Flevosappen. Basis van elke variant is de smaak van sappige appels, zoals Elstar, Goudreinet en Jonagold. De sappen van Flevosap krijgen op een natuurlijke wijze, te weten door pasteurisatie, een langere houdbaarheid. Uiteraard zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Voor meer informatie:
Flevosap 
Prof. Zuurlaan 22
8256 PE  Biddinghuizen
0031-(0)321-332525
verkoop@flevosap.nl 
www.flevosap.nl  

Publicatiedatum: