Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Prinsen over Grappe de Raisins in Knokke

"Tof dat er nog zulke AGF-specialisten bestaan"

Tholen - "In Knokke heb je de speciaalzaak Grappe de Raisins van Jan en Geert. Voor kwaliteit en een mooie presentatie moet je echt bij deze zaak zijn. Het is na al die jaren nog steeds een plezier om in de winkel bij Jan en Geert te komen", vertelt Jan Prinsen van Belgian Fresh Food Institute.

"Jan leerde het vak van zijn ouders en je merkt in alles dat zowel Jan als Geert erg veel kennis hebben van de producten. Zowel het uiterlijk van de producten als de smaak zijn ontzettend belangrijk voor deze twee AGF-specialisten. Tof dat er vandaag de dag nog zulke specialisten bestaan", besluit Jan. 

Voor meer informatie:
Jan Prinsen
Belgian Fresh Food Institute
+32 (0)477 252372