Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf nieuwe producten toegevoegd aan Season & Steam gemaksgroentelijn

Ocean Mist Farms, teler van artisjokken voor de Noord-Amerikaanse markt, heeft bekendgemaakt vijf nieuwe producten toegevoegd te hebben aan haar met een award bekroonde Season & Steam-lijn gemaksgroenten. Alle vijf de nieuwe producten behoren tot top-tien gemaksgroenten volgens het Nielsen Answers on Demand-rapport van juli 2020. 

Tot de nieuwe Season & Steam-producten behoren: broccoliroosjes, een mix van broccoli- en bloemkoolroosjes, een groentemix, bloemkoolroosjes en bloemkoolrijst. Alle producten zijn gemakkelijk te bereiden, voorzien van een naar smaak toe te voegen kruidenmix en verpakt in een hersluitbare zak. De uitrol van de nieuwe producten komt nadat uit een recente concepttest van Nielsen bleek dat meer dan de helft van de respondenten aangaf 'zeker' of 'waarschijnlijk' een Season & Steam product te kopen in plaats van een ander vers of diepgevroren product. 

'We hebben ontdekt dat klanten Season & Steam-producten verkiezen omdat zij naar wens kruiden toe kunnen voegen en de magnetronbestendige zak kunnen hersluiten voor bereiding," zegt Diana McClean, marketingdirecteur van Ocean Mist Farms. "We zijn blij dat we deze lijn uit kunnen breiden met nog meer opties."

Volgens het FreshFacts on Retail-rapport van Nielsen over het eerste kwartaal van 2020 hechten consumenten tijdens de huidige Covid-19-crisis meer waarde aan gemak, voedingswaarde en de mogelijkheid om groenten te koken voor consumptie omdat dit minder risico's oplevert. Uit het rapport bleek ook dat de afzet van gemaksgroenten, waaronder spruiten (het voornaamste product uit de Season & Steam-lijn), sinds 2017 een consistente groei laat zien.  

Publicatiedatum: