Marktinformatie Flandria:

"Losse tomaten en trostomaten fors in prijs gedaald"

Stijgende hoeveelheden witloof, aan normale prijzen voor deze periode van het jaar. Met het koudere weer zal ongetwijfeld de vraag stijgen. We kennen dezer dagen een ruime aanvoer van knolselder, aan voordelige tarieven.

Er is kouder weer op komst, dus de vraag naar prei is present. Licht stijgende prijzen voor alle sorteringen. Ook bloemkool trekt opnieuw aan, voldoende vraag en een overzichtelijk aanbod. Een sterk stijgend aanbod van broccoli zorgde voor dalende noteringen. 

Losse tomaten en trostomaten daalden vandaag fors in prijs, ruimere aantallen op de klok in vergelijking met het begin van de week. Noteringen van knolvenkel zijn stabiel. Dankzij het mooie nazomerweer groeit de knol snel.

Een licht dalende aanvoer van aubergines werd aan stabiele prijzen verkocht. Blijf kiezen voor Belgische origine zolang het kan.
Het volume aan courgettes neemt verder af. Prijzen stijgen, maar dit is normaal in deze periode. Paprika’s werden goedkoper ten opzichte van vorige week, geel en oranje zijn veruit de duurste kleuren.

Bron: LAVA nieuwsbrief


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven