AGRO Merchants Group opent nieuw grensinspectiepunt in koelhuis in Valencia

AGRO Merchants Group, een internationaal toonaangevend logistiek dienstverlener, gaat binnenkort een grensinspectiepunt openen in zijn koelhuis in Valencia. Met deze nieuwe service zal de groep zijn dienstverlening op het Iberisch schiereiland aanzienlijk verbeteren. Een grote kapitaalinvestering heeft de bouw van een specifieke infrastructuur met laboratoria en kantoren mogelijk gemaakt. Het grensinspectiepunt heeft reeds alle wettelijke goedkeuringen in de wacht gesleept en zal half oktober volledig operationeel zijn.

"AGRO heeft hier toch wel iets groots gerealiseerd, waarbij veel mensen van binnen de hele organisatie hebben samengewerkt", zegt Raúl Forés Vallès, algemeen directeur van AGRO Merchants Iberia. “Ik ben trots op ons team dat deze belangrijke mijlpaal voor het bedrijf mogelijk heeft gemaakt. We zouden ook graag onze waardering willen uitdrukken voor de goede samenwerking met de douane- en havenautoriteiten, de ministeries van Volksgezondheid, Landbouw en Handel en andere publieke sectoren die hun medewerking hebben verleend om dit belangrijke project tot een goed einde te kunnen brengen”.

Juan José Tobarra, general manager van AGRO Merchants Valencia, voegt daaraan toe: “Dit project biedt geweldige, nieuwe kansen voor onze activiteiten in Valencia. We bevinden ons nu in een bevoorrechte positie om onze klanten te kunnen helpen bij de verbetering van hun afzetketen door de afhandeling en de levertijden te verkorten."

Met vier installaties in Spanje (Algeciras, Valencia en twee koelkamers in Barcelona) en nog eens vier in Portugal (Lissabon, Porto, Leixões en Sines) is AGRO prominent aanwezig op het Iberische schiereiland. Naast opslag en transport bij verschillende temperaturen biedt het bedrijf ook diensten met toegevoegde waarde aan zoals orderverzamelen, herverpakken en een verscheidenheid aan import- en exportdiensten.

Voor meer informatie: www.agromerchants.com

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven