Voldoet aan IATA-eisen

Nieuwe, verbeterde FlashLink Dry Ice USB PDF In-Transit Logger van DeltaTrak heeft bereik tot -82°C

DeltaTrak, een toonaangevende fabrikant van innovatieve koelketenoplossingen, heeft de nieuwe, verbeterde FlashLink Fry ICE USB PDF In-Transit Logger gepresenteerd tijdens de virtuele editie van de vakbeurs CAMX Composites ans Advanced Materials die van 21 tot 24 september 2020 werd gehouden. 

Met zijn hoogwaardige ingebouwde microprocessor kan deze nieuwe FlashLink Dry Ice USB PDF In-Transit Logger worden gebruikt voor temperatuurmetingen tot een bereik van -82°C. Het toestel werd specifiek ontwikkeld voor transport met droogijs, koolstof preperg-materialen en andere TATS-materialen. De  loggers monitoren en registreren de temperatuurcondities gedurende het hele transport-, opslag- en verwerkingsproces. De geïntegreerde USB-adapter en software leveren automatisch rapportages in PDF- en CSV-formaat met grafieken en gegevenstabellen. 

 

Niet alleen het meetbereik werd tot -82°C verruimd in deze vernieuwde versie maar ook de transitduur werd verlengd tot 85 dagen. Dankzij de AA lithium batterij bevat de FlashLink Dry Ice Logger slechts 0,34 gr lithium en voldoet hiermee aan de IATA-eisen. 

"De twee nieuwe verbeteringen aan de FlashLink Dry Ice In-Transit Logger bieden gebruikers veel voordelen. Het ruimere meetbereik biedt meer zekerheid over de omstandigheden van hun temperatuurgevoelige materialen," legt Frederick Wu uit, directeur van DeltaTrak. "De geringe batterijmaat betekent dat er meerdere loggers voor een vracht kunnen worden gebruikt terwijl men toch binnen de norm van 5 kilo lithium per pakket blijft."

De reisgeschiedenis wordt vastgelegd in een PDF-rapportage waardoor gebruikers hun gegevens 24/7 gemakkelijk wereldwijd uit kunnen wisselen, met de mogelijkheid de gegevens op te slaan via de centrale cloud-service ColdTrak. Rapportages worden gearchiveerd voor het maken van analyses, audits en compliance. Deze gegevens stellen gebruikers in staat om te controleren of hun TATS-materialen  risico hebben gelopen, beperken het tijdverlies dat ontstaat door het opnieuw testen van twijfelachtige producten en maken dat er duizenden euro's kunnen worden bespaard aan TATS-materialen die onnodig worden weggedaan. Klanten kunnen de traceerbaarheid en houdbaarheid volledig bijhouden waardoor de productkwaliteit kan worden gegarandeerd. Voor meer informatie over de FlashLInk Dry Ice USB PDF In-Transit Logger, klik hier.  

 

Voor meer informatie:
DeltaTrak
1-800-962-6776
marketing@deltatrak.com
www.deltatrak.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven