Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reactie ZON op ontevreden leden: "We willen op zo kort mogelijke termijn met de tien betrokkenen leden in gesprek"

Meerderheid ledenvergadering ZON verleent bestuur geen decharge

Een groep tuinders van Veiling ZON Fruit&Vegetables in Venlo heeft het vertrouwen opgezegd in de directeur, de raad van commissarissen en de voorzitter van het bestuur. Daarnaast heeft een meerderheid van de ledenvergadering van de coöperatieve veiling het bestuur geen decharge verleend, zo meldt De Limburger vandaag.

De woordvoerder van ZON geeft ons desgevraagd de volgende reactie: "‘Hoewel de jaarrekening door de leden is goedgekeurd, nemen Bestuur en RvC van ZON het geen decharge verlenen over het gevoerde beleid als een serieus signaal. Wij willen dan ook op zo kort mogelijke termijn met de tien betrokkenen leden in gesprek om in een constructieve dialoog gezamenlijk tot een oplossing te komen die recht doet aan de wens van een aantal leden om meer betrokken te worden bij de commerciële strategie van ZON. Mogelijk zal er daarbij ook gesproken worden over een aanpassing van de governance van de organisatie, waardoor deze betrokkenheid vanuit de leden beter wordt gewaarborgd. Over de inhoud van deze gesprekken zullen we tussentijds geen verdere mededelingen doen."

Bron: De Limburger

Publicatiedatum: