Fungo Cesena komt met nieuwe champignonverpakking

Het Italiaanse Fungo Cesena komt met een vochtbestendige kartonnen verpakking met leuke afbeeldingen en interessante informatie op de achterkant.

De lijn '100% handgesneden' in de nieuwe verpakking

“We hebben deze keuze gemaakt om een spring voorwaarts te maken in de verbetering van onze goedlopende producten. Op dit moment is de kartonnen verpakking beschikbaar voor slechts een aantal referenties, waaronder de verpakte champignons en bospaddenstoelen. De verpakking is voornamelijk bestemd voor groothandelsmarkten en de winkels met een wat duurder assortiment”, zegt Giampaolo Evangelisti. 

Fabio Montalti, Giampaolo Evangelisti en Letizia Sirri

Ook een aantal supermarkten heeft deze noviteit in het assortiment opgenomen. De verpakking bevat informatie over de geschiedenis van het bedrijf, de kenmerken van het merk, de traceerbaarheid, de certificeringen en vijf afbeeldingen. 

De champignon is het meest populaire item, maar de vraagt naar andere paddenstoelen zoals Cardoncello en Pleurotus stijgt. “De kwaliteit van onze champignons is erg hoog en de herfsttemperaturen zijn ideaal voor zowel de teelt als de consumptie. We hebben ook wilde paddenstoelen in het assortiment en de afzet hiervan gaat door tot december”, zegt Evangelisti.

“Een van onze sterke punten is de handgesneden lijn. De prijs hiervan is iets hoger, maar het is een premiumproduct dat op veel belangstelling kan rekenen. Er gaat meer tijd in zitten, maar het is een extra service die we onze klanten bieden”, besluit Evangelisti.

Voor meer informatie:
Giampaolo Evangelisti
Fungo Cesena  
Via San Mauro 2515 
47023 Cesena (FC) - Italië
+39 0547 661377 
info@fungocesena.it 
www.fungocesena.it 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven