Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maersk opent nieuw koelhuis in Zuid-Afrika

Maersk opent samen met zijn partner een tweede koelhuis in Zuid-Afrika, dat de naam Precool Cold Storage kreeg. De Cold Store maakt deel uit van het bestaande opslag- en distributieterrein in Hammarsdale, in Kwa-Zulu Natal, en zal naar verwachting begin januari 2021 operationeel zijn. De capaciteit van de bestaande koel- en vrieshuizen, die tot temperaturen van -25°C kunnen bereiken, wordt hiermee vergroot. Het station heeft speciale afdelingen voor gekoelde en diepgevroren ladingen, waardoor klanten uit heel Zuid-Afrika met groenten, fruit, concentraat en proteïnen bediend kunnen worden.

Het station is uitgerust met een hypermodern temperatuurcontrolesysteem dat de veiligheid van gevoelige im- en exportladingen van en naar Zuid-Afrika garandeert. De faciliteit is uitgerust met een grote hoeveelheid Sterri-kamers voor fruit dat speciaal gekoeld moet worden.

Kwaliteit is cruciaal als het gaat om beperkt houdbare producten en dit kan alleen worden gegarandeerd door ervaren en deskundig personeel dat de specifieke eisen van de koelketen goed kent. Daarom wordt de faciliteit aangestuurd door een nauwkeurig geselecteerd team om de expertise in alle aspecten van de bederfelijke logistiek te garanderen en dat beschikt over ruime ervaring in de sector waardoor oplossingen op maat aangeboden kunnen worden.

Precool Cold Storage ligt strategisch op 45 km van de drukste scheepvaartterminal van Afrika, de haven van Durban, in het gemakkelijk toegankelijke gebied van Hammarsdale, op slechts 4 km van de N3 Highway, de westelijke corridor in Kwa-Zulu Natal die de haven van Durban verbindt met de rest van Zuidelijk Afrika.

Voor meer informatie:
Kerry Rosser
Maersk
+27 76 041 4475
Kerry.Rosser@maersk.com
www.maersk.com  

Publicatiedatum: