GroentenFruit Huis: "Lustrumbijeenkomst kan doorgaan zoals gepland"

De Fokker Terminal mag meer dan 50 gasten ontvangen. Dat is goed nieuws voor de lustrumbijeenkomst van GroentenFruit Huis op 29 september a.s. 

Het was even spannend of de verscherpte maatregelen die afgelopen vrijdag door premier Rutte werden aangekondigde in de persconferentie, van invloed zouden zijn op de lustrumbijeenkomst en ALV van GroentenFruit Huis.

Congressen en zakelijke bijeenkomsten bij de Fokker Terminal vallen binnen alle richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio Haaglanden. De Fokker Terminal mag meer dan 50 personen ontvangen. Op haar website benadrukt Fokker Terminal dat het geen feestzaal is zoals bedoeld in de persconferentie.

Veiligheid staat voorop!
De Fokker Terminal hanteert het zakelijke eventprotocol dat is opgesteld is door het Eventplatform en is goedgekeurd door de overheid. Hiermee voldoen zij aan alle veiligheidsvoorwaarden, zoals de verplichte gastenregistratie, gezondheidscheck, extra schoonmaak rondes en hygiënische catering. De locatie is sfeervol ingericht conform de anderhalve meter richtlijnen en er zijn brede passeer-ruimtes. De Fokker Terminal beschikt over een modern ventilatiesysteem conform het laatste bouwbesluit en daarnaast over voldoende mogelijkheden om ramen te openen.

www.groentenfruithuis.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven