Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agricola Campidanese

Seizoen van de Piel De Sapo Majores-meloen gestart

Agricola Campidanese, een teeltbedrijf in Terralba op Sardinië, boekt de eerste positieve resultaten voor het meloen- en watermeloenseizoen van hun merk L’Orto die Eleonara. "Eleonora en Gavina zijn pitloze producten, die in de zomer van 2020 als warme broodjes over de toonbank gingen, ondanks de commerciële crisis en gezondheidsproblemen. Van de Eleonara hebben we nog de laatste exemplaren beschikbaar, maar de miniwatermeloen Gavina is inmiddels niet meer leverbaar. Het seizoen eindigt meer dan 10 dagen eerder dan in 2019," zegt Salvatore Lotta, directeur van Agricola Campidanese.

"Het is bijna niet te geloven, we hebben 30% minder beplant areaal, maar een omzetstijging van 7% bereikt dit seizoen. We hebben ook nieuwe nationale en internationale zakelijke relaties weten aan te knopen. En dat allemaal dankzij de goede kwaliteit en de warme en lange zomer van 2020. Natuurlijk werden ook wij getroffen door de commerciële crisis, maar dat gold vooral voor de gewone (water)meloenen."

"Ons seizoen eindigt hier niet, we gaan door met de verkoop van de Piel De Sapo Majores-meloen, die beschikbaar is tot de eerste twee weken van oktober. Dit is een ronde, groene, zoete meloen met een grootte van 1,6 tot 2,3 kg. Het is een referentie die goed in de markt ligt met verkoopprijzen van ongeveer 1 euro per kilogram," besluit Salvatore.      

Voor meer informatie:
Salvatore Lotta
Agricola Campidanese
Via Pirelli - Zona industriale 
09098 Terralba (OR), Italië
+39 783 82601
campidanese@gmail.com
www.lortodieleonora.com

Publicatiedatum: