Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Prinsen over marktkramers Rudi en Veerle Van Hal

"Het is zeer sterk als je als markkramer nog alles zelf inkoopt"

Tholen - "Tijdens mijn zoektocht naar AGF-specialisten in België ben ik marktkramers Rudi en Veerle Van Hal en hun team tegengekomen. Als ik deze marktkramers aan het werk zie, kan ik wel uren blijven kijken. Klant zijn bij Rudi en Veerle is een echte beleving. Rudi is een sterke marktkramer met veel kennis en altijd up-to-date met de seizoensproducten. Hij geeft zijn klanten ook veel tips over de producten die hij verkoopt", aldus Jan Prinsen van Belgian Fresh Food Institute. 

"In de kraam hangt altijd een toffe ambiance, zowel in de zomer- als in de wintermaanden. Als het koud is, zorgen ze voor een warmtebron in hun kraam. Daaruit blijkt dat ze zorg en oog hebben voor hun klanten", aldus Jan. "Daarnaast hebben een ze een zeer ruim assortiment aan groenten en fruit en zijn de producten van goede kwaliteit. Ze besteden ook veel aandacht aan de presentatie door aantrekkelijke kleurencombinaties te maken. Daar moet je toch wel wat tijd insteken."

Volgens Jan is één van de sterkste kant van deze marktkramer dat hij zelf inkoopt en weet wat er beschikbaar is. "Tevens zet Rudi ook lokale producten in de kijker, zoals inlandse Primeurgroenten. Deze marktkramer kunnen we met recht een echte AGF-specialiste noemen."



Voor meer informatie:
Jan Prinsen
Belgian Fresh Food Institute
+32 (0)477 252372