Berlijnse fruitsaladeproducent nu ook bio gecertificeerd

De eerste helft van het jaar 2020 was moeilijk voor de horeca en haar leveranciers. Juist bij de convenience-producenten uit de branche was er sprake van grote verliezen. Dat is voor mirontell fein & frisch AG echter geen reden om niets te doen: de fruitsaladeproducent uit Berlijn gaat nu de tweede helft van het jaar positief tegemoet met een bio-certificaat en nieuwe producten.

"Er is steeds meer vraag naar biokwaliteit onder de consumenten in Duitsland. Juist tijdens deze gezondheidscrisis zijn natuurlijke producten nog populairder geworden. Vanwege de grote vraag vanuit de klanten hebben we ons daarom nu ook laten bio-certificeren", vertelt Rick Marwitz over de meest recente ontwikkelingen bij mirontell. 

"Veel bedrijven zijn nog verlamd van de shock, dat wilden we echter vermijden. Met het nieuwe bio-certificaat bieden we een nog breder productspectrum voor onze trouwe klanten aan“, aldus Rick.


Het team van mirontell tijdens de Fruit Logistica van dit jaar.

Vanuit dit oogpunt zijn er nu ook enkele extra producten naast de traditionele fruitsalade in het assortiment van het bedrijf opgenomen: "Ook hier oriënteren we ons zowel op de behoeftes van onze klanten, alsook op actuele trends op de markt. Daarom bieden we nu ook biologische Bircher muesli, een veganistische kokosmelkrijst en een lekkere fruitsaladetopping aan.“ Al deze producten kunnen in schaaltjes van 1 kg of 3 kg geleverd worden.

"De vraag naar gezonde levensmiddelen op de markt laat zich niet ontkennen. Dankzij de succesvolle start van onze nieuwe bioproducten zijn we nu in staat om een breed assortiment aan gezonde, duurzame convenience-producten te leveren“, luidt het afsluitend.

Voor meer informatie:
Rick Marwitz
mirontell fein & frisch AG
Zum Kiesberg 8
D - 14979 Großbeeren
Tel.: +49 (33701) 3573-18
E-mail: marwitz@mirontell.de     
Web: www.mirontell.de    


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven