Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groentenverpakkingslijn volgens Haccp-richtlijnen én meer

Martin Stolze bouwt verpakkingslijn van 100% rvs

Certificaten vragen om aanpassingen van telen, verpakken én verwerken. Haccp vereist dat delen van de verpakkingslijn van rvs gemaakt zijn.

Martin Stolze gaat hierin nog een stap verder. Er wordt daar nu gewerkt aan een verpakkingslijn van volledig rvs. Alle stalen en aluminiumdelen van deze lijn worden vervangen door rvs. Deze lijn zal geschikt zijn voor het verpakken van hard- en zachtfruit. De verwachting van Martin is dat dit de lijn wordt die geïnstalleerd zal worden bij verpakkingsstations en telers. De lijn wordt modulair opgebouwd dus er is geen grens aan het aantal stations per lijn. De stations zijn overigens op 1,5 meter afstand van elkaar.

Er is een verhuizing gaande om de interne logistiek efficiënter te maken. De bovenstaande foto laat zien dat er een verdiepingsvloer van 500 m2 in aanbouw is. Door het huren van een extra pand komt er ook nog 1800 m2 bij. Een uitbreiding dus van 2300 m2.

Martin heeft zijn bedrijf in De Lier. Op de kruising lijkt bijna op alle gevels wel zijn naam staan. Tijd voor een Martin Stolze-plein? Martin lacht: ”Nee, joh. We blijven normaal doen, hoor. Gewoon gezond blijven en doorademen.”

 

Voor meer informatie:
Martin Stolze
Leemidden 6
2678 ME De Lier
T: 0031 (0)174 518 113
info@martinstolze.nl
www.martinstolze.nl

Publicatiedatum: