Siebe Jansen De Kokende Groenteman wil snel kunnen produceren

Tholen - Een groot deel van de omzet van een AGF-speciaalzaak komt tegenwoordig via de keuken. De oppervlakte is vaak beperkt en daar moet zo snel mogelijk geproduceerd kunnen worden. De Kokende Groenteman Siebe Jansen uit Burgum gebruikt daarvoor Self Cooking Center en de Vario Cooking Center van Rational. Met deze twee apparaten kan Siebe elke gewenste bereiding doen: bakken, koken, grillen, braden, koken en frituren. 

"We hebben dit vijf jaar geleden aangeschaft om sneller te kunnen werken en meer mogelijkheden te hebben. Het werkt super, hij staat de hele dag aan", vertelt Siebe. 

Naast apparatuur voor in de keuken biedt Rational bij vragen en problemen praktische ondersteuning en daarnaast ontwikkelen ze recepturen. 

Branchevereniging ADN liet een informatief filmpje maken over het gebruik van de cooking centers van Rational. "Met de uitvinding van de steamer in 1976 heeft Rational al een keer de manier van werken in professionele keukens volledig omgegooid. Dit word dagelijks bewezen door meer dan 300.000 Rational steamers die wereldwijd in gebruik zijn. Praktisch elk tweede geïnstalleerde apparaat is tegenwoordig al een Rational steamer. Voor de AGF specialist hebben zij zeer geschikt apparatuur voor het bereiden van bewerkte producten en kant-en-klare maaltijden. Bekijk het filmpje. Veel kijkplezier", aldus Rational.

Voor meer informatie:
Rational
Twentepoort West 7
7609 RD Almelo
T: 0546 – 546 000
info@rational.nl
www.rational.nl 

AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
0318 - 440 222 (keuze 4)
info@agfdetailhandel.nl    
www.agfdetailhandel.nl        

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven