Organisator bestempelt Macfrut Digital als geslaagd

In totaal namen 32.212 deelnemers aan dit driedaagse evenement deel, dat bijgewoond werd door 18.164 individuele professionals, waarvan 49% afkomstig uit het buitenland. De pagina's werden 208.000 keer bekeken en de meeste van de elf Technical Forums waren overboekt (de limiet was 300 deelnemers). De cijfers van Macfruit Digital, de eerste virtuele vakbeurs voor de AGF-sector, die werd gehost door het wereldwijde platform Natlive, zijn opmerkelijk. Zoals tijdens de presentatie al bekend werd gemaakt waren er 530 units verkocht en namen er in totaal 400 exposanten deel, waarvan 40% uit het buitenland.

"We hebben een geweldig resultaat bereikt," zegt Renzo Piraccini, voorzitter van Macfrut. "Ik wil graag alle exposanten die deze geweldige ervaring mogelijk hebben gemaakt, bedanken. Macfrut Digital was een innovatief project en alle deelnemers kregen de kans om het enorme potentieel ervan ten volle te ervaren, zowel in zakelijk als communicatief opzicht."

Op de ochtend van de eerste beursdag waren er wat problemen die vooral te maken hadden met de verbinding van de deelnemers omdat zij een browserbeveiliging hadden of gebruik maakten van een ongeschikt apparaat. De meeste problemen waren tegen dinsdag 8 september opgelost toen de B2B-ontmoetingen plaatsvonden.

Piraccini vervolgt: ‘Het is nu duidelijk dat we een project met een enorm potentieel hebben gelanceerd. Dit is de toekomst en de Italiaanse AGF-sector moet in de pas blijven lopen met deze ontwikkelingen, zeker nu er reisbeperkingen gelden. Ons nieuwe avontuur is goed ontvangen. We zullen in overleg met professionals uit de sector besluiten hoe de toekomst van dit project eruit gaat zien. Het platform zal tot eind september toegankelijk blijven zodat bezoekers de Forums en content 'on demand' kunnen bekijken. We kijken ernaar uit om u van 4 tot 6 mei 2021 te mogen verwelkomen op Macfrut in Rimini."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven