Vernieuwde fruitopleiding Fruit Tech Campus van start

Een eerste groep van (toekomstige) medewerkers en ondernemers voor de fruitteeltsector heeft zich reeds aangemeld voor de vernieuwde fruitopleiding van de Fruit Tech Campus. Na de nu nog volop gaande oogst van het hardfruit storten zij zich op een nieuwe uitdaging, namelijk die van zichzelf ontwikkelen tot experts in de fruitteelt die klaar zijn voor de toekomst.

 

De in juni dit jaar geïntroduceerde vernieuwde fruitopleiding van de Fruit Tech Campus start 26 oktober. Teelt, Data én Techniek zijn de centrale thema’s binnen deze mbo BBL-opleiding. Het betreft een versneld programma waarbij de studenten vier weken aan de slag zijn op het leerwerkbedrijf en één week naar de Fruit Tech Campus in Geldermalsen komen. Ook tijdens de lesweken staat de directe toepassing van het geleerde in de praktijk centraal. Experts vanuit de bedrijven actief in de fruit(teelt)sector nemen de studenten mee de real-life praktijk in. Hier leren zij te werken en doen zij ervaring op met onder andere de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties in de fruitsector.

Fruit Tech Campus
De Fruit Tech Campus maakt werk van de vernieuwing van fruitonderwijs met als uiteindelijke doel bijdragen aan een toekomstbestendige fruitsector met voldoende en goed opgeleide mensen aangesloten op de praktijk van vandaag én morgen.

Naast het volgen van de volledige opleiding is er ook de mogelijkheid per module deel te nemen. Geïnteresseerd of deelnemen aan (een deel van) de opleiding? Neem dan contact op met Mireille Gijsberts, Programmamanager Fruit Tech Campus via office@fruittechcampus.nl  06 20 54 13 23.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven