Frumini Sportgel: een natuurlijk fruitconcentraat voor sporters

Het bedrijf Diverfruit uit de Spaanse provincie Huelva, dat gezonde tussendoortjes produceert op basis van vers fruit, heeft zijn nieuwe fruitconcentraat Frumini Sportgel gepresenteerd tijdens de prestigieuze mountainbike-wedstrijd Epic Race Pontevedra, die afgelopen weekend werd gehouden in de buurt van de Galicische stad Pontevedra.

Frumini Sportgel, die binnenkort beschikbaar zal zijn op de website van Diverfruit, heeft van alle energiegels op de markt het hoogste gehalte aan natuurlijk fruit (tot 60%). Het bevat geen smaak- of kleurstoffen, maar ook geen gluten of lactose. Het wordt aangeboden in een formaat van 40 gram met een goed in de hand liggende en gemakkelijk te openen verpakking. Het is verkrijgbaar in vier smaken: sinaasappel, citroen, blauwe bes en kers. De energiegel heeft een vloeibare textuur, wat de vertering en opname van voedingsstoffen vergemakkelijkt. Het is dus ideaal voor de sporter, maar het kan ook een alternatief zijn voor de consumptie van vers fruit.

Frumini Sportgel is bedoeld voor sporters uit alle sporttakken en wordt op de markt gepresenteerd als een bron van natuurlijke energie en als een alternatief voor de traditionele verrijkte energiegels.

Vanwege de gemakkelijke opname van de voedingsstoffen en de samenstelling op basis van natuurlijke ingrediënten, is het nieuwste product van Diverfruit ideaal voor consumptie tijdens elke fysieke inspanning. Het levert onmiddellijke energie die nodig is om weer op krachten te komen of de fysieke activiteit op peil te houden, aangezien het hoge gehalte aan koolhydraten de spierfunctie verbetert en de symptomen van vermoeidheid uitstelt. Het concentraat is getest door gerenommeerde atleten van verschillende duursporten, zoals fietsen, triatlon, hardlopen, die allen de geschiktheid van het product voor de sportbeoefening onderstrepen.

Frumini Sportgel wordt gepresenteerd als een aanvulling op Frumini Sport, de natuurlijke fruitreep die is ontworpen om op een meer geleidelijke manier energie af te geven tijdens lichamelijke inspanningen. Daarnaast brengt Diverfruit onder andere ook dee volgende producten op de markt: de fruitsnoepjes Frumini's, de gedehydrateerde fruitchips Frulike en de Onuya-chocolaatjes, gemaakt met chocolade van de hoogste kwaliteit en gevuld met zachtfruit.

Bron: agrodiariohuelva.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven