NotenBeurs organiseert eigen HuisBeurs

De tweede week van “De NotenBeurs HuisBeurs” zit er al weer op. "Met de huidige richtlijnen van het RIVM is het gelukt om op kleine schaal de bezoekers op een ontspannende manier te ontvangen en onze (nieuwe) producten te laten ervaren," zegt directeur Reinier van den Berg."De Vakbeurs Foodspecialiteiten is toch een groot gemis dit jaar voor onze branche. Voor ons als NotenBeurs een belangrijk event waar we ons nieuwe assortiment noten en zuidvruchten presenteren, leuke nieuwe contacten op doen en veel van onze bestaande relaties ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Daarom hebben we besloten een eigen HuisBeurs te houden", zegt Van den Berg.

"We doen regelmatig proeverijen voor onze relaties, maar deze keer hebben we extra uitgepakt met de aankleding van onze ontvangstruimte en nieuwe producten om de bezoekers te inspireren en een leuke beleving mee te geven. Uiteraard onder het genot van een heerlijke 'notentraktatie'. Deze keer heeft Loraine Griekse Saragli (baklava) gemaakt met o.a. pistache- en pecannoten. Kijk hier voor het recept.

Als ludieke actie op de HuisBeurs mag iedere bezoeker meedoen aan de ‘Doppinda challenge’ waar geraden moet worden hoeveel doppinda’s er in de voorraadpot zitten. De winnaar ontvangt natuurlijk een leuke prijs! Als extra beursactie maakt iedere klant deze maand kans op een doos cashewnoten bij een bestelling vanaf €250,-. De NotenBeurs HuisBeurs is nog tot eind september te bezoeken. 

"Hou ook de Week van de Noot in de gaten welke De NotenBeurs organiseert van 5-10 oktober! Voor de tweede keer organiseren wij deze themaweek met als doel het gezondheidsbewustzijn te vergroten door het eten van noten. Wij doen dit door middel van het verschaffen van o.a. speciale mediapakketten en interessante acties voor onze (potentiële) relaties."

Voor meer informatie:
Paul Dekker
De NotenBeurs
Nijverheidscentrum 24
2761 JP Zevenhuizen
Tel: 0180-637063
Mob: 06-53757241
p.dekker@notenbeurs.nl 
www.notenbeurs.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven