Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brio lanceert recyclebare verpakking voor twee stuks fruit

Het Italiaanse merk Alce Nero, dat onderdeel uitmaakt van Brio, lanceert dit seizoen een nieuwe verpakking voor twee stuks fruit. Deze zal verkrijgbaar zijn in zowel nationale als internationale supermarkten. De verpakking beleeft haar debuut met Granny Smith appelen die in Italië worden geteeld door Brio. De appelen worden per twee verpakt zodat het praktisch is voor consumptie buitenshuis.

"Dit ras is zeer geschikt voor atleten en diabetespatiënten vanwege het lage glycemische gehalte. We zijn ervan overtuigd dat deze verpakking bijdraagt aan de stimulatie van de appelconsumptie buitenshuis. Niet alleen omdat de geur en smaak uitstekend zijn, maar ook vanwege de voedingswaarde. Elke verpakking bevat twee Granny Smith appelen met de maat 75/80 en zijn met name geteeld in de regio Veneto, dat erg geschikt is voor de teelt van dit ras. Het karton is 100% recyclebaar en garandeert maximale productveiligheid," zegt Mauro Laghi, commercieel manager bij Brio.

De Granny Smith is rijk aan magnesium en kalium, heeft een hoog gehalte vitamine A, B en C en de schil bevat een hoge doses voedingsvezels.

"Dit ras wordt gewaardeerd door atleten vanwege het beperkte aantal calorieën, namelijk 72. Andere pluspunten van het ras zijn het knapperige en sappige vruchtvlees en natuurlijk de typische zure smaak. Dit maakt het een ideale appel die zowel verfrissend als dorstlessend is," zegt Laghi.

Voor meer informatie:
Mauro Laghi
Brio Spa
Via Manzoni, 99
37059 Loc. Campagnola di Zevio (Verona) - Italië
+39 045 8731731 
www.briospa.com 

Publicatiedatum: