Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Moonen Packaging komt in actie tijdens World Clean Up Day

Verpakkingsspecialist Moonen Packaging uit Weert neemt deel aan de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar: World Cleanup Day 2020. Moonen Packaging is zich als verpakkingsgroothandel bewust dat ze een voorstadium van afval verkopen. Het bedrijf onderneemt met een groene hart en start diverse duurzame initiatieven. Maar soms moet je datgene wat er al ligt, simpelweg opruimen. Samen met deelnemers uit 180 landen steken medewerkers van Moonen Packaging de handen uit de mouwen, met liefde voor onze planeet.

“Moonen Packaging neemt al jaren deel aan World Clean Up Day. Maar dit jaar voor het eerst op het bedrijventerrein de Kempen. We zijn namelijk in mei verhuisd. Helaas is ook dit bedrijventerrein niet vrij van zwerfafval. Maar daar proberen wij verandering in te brengen. Uiteraard houden we dit jaar rekening met de 1,5 meter afstand. We gaan dus in kleine groepen op pad en iedereen met een eigen grijper en vuilniszak,” aldus Hans Houtappels, CEO bij Moonen Packaging.

Verantwoordelijkheid nemen
“Moonen Packaging verkoopt als groothandel veel verpakkingsmateriaal. We noemen dit zelf een voorstadium van afval. Dit willen we zo duurzaam mogelijk doen. Dat houdt in dat we aan de voorkant zorgen dat onze producten zoveel mogelijk van hernieuwbare grondstoffen of (landbouw)afval gemaakt worden, maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid bij de afdankfase. Zwerfafval opruimen past perfect bij onze missie en visie,” aldus Hans Houtappels.

Handen uit de mouwen
Op donderdag 17 september steken de medewerkers van Moonen Packaging de handen uit de mouwen. “We hopen een zichtbaar verschil te maken en gaan ervan uit dat het daarna ook schoon blijft”, aldus Hans Houtappels.

Voor meer informatie:
www.moonenpackaging.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven