Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nijs van Zuilen, Berrybrothers

“De nieuwe zachtfruitdoos benadrukt dat het product rechtstreeks van de teler komt”

Tholen – “Ter ere van het 40-jarig bestaan van het bedrijf Berrybrothers zijn we aan de slag gegaan om het merk Berrybrothers te personaliseren. Om het merk echt een gezicht te geven hebben we een nieuwe doos voor ons zachtfruit ontworpen”, vertelt Nijs van Zuilen van Berrybrothers. “Op de nieuwe doos staan de gezichten van Gerco en Nijs met hun handtekening en is de kleurstelling meer in harmonie. Tevens is een afbeelding te zien van ons paradepaardje: de rode bessen. Kwalitatief gezien is de doos sterker, omdat er een bepaalde film op het karton zit wat stevigheid geeft.”

De gezichten van de telers op de doos, werkt volgens Nijs twee kanten op. “Voor de klant is het zo duidelijk waar het product vandaan komt en wie het product heeft geteeld. Anderzijds geeft de verantwoordelijkheid aan de teler om een kwalitatief goed product af te leveren. De doos gaat voornamelijk naar foodserviceklanten. Die klanten kopen nog voornamelijk met hun ogen, daarom hebben we ook de vlootjes aangepast. Alle aanpassingen benadrukken dat het product rechtstreeks van de teler komt en dat maakt het merk sterk.”

Voor meer informatie:
Nijs van Zuilen
Berrybrothers
Nijken 18
6088 NR Roggel
Tel: 0475-496214
Mob: 06-46708453 
n.vanzuilen@berrybrothers.nl 
www.berrybrothers.nl