Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opening Wagenings filiaal

Jan Linders schuift verder op naar het Noorden

Tholen - Jan Linders, de supermarkt met de slogan Voordeel uit het Zuiden, schuift een stukje verder op naar het noorden. Gisteren opende het 62e filiaal van de keten in een gloednieuw gebouwde supermarkt in Wageningen, dat boven de rivieren ligt. De meest Noordelijke supermarkt tot dan toe lag in Arnhem in een wijk die nog in het Rivierengebied ligt.


Impressie van de winkel uit het promotiefilmpje

De winkel is opgebouwd volgens de nieuwe huisstijl met een groot verseiland en dry misting op de AGF-afdeling, dat laatste is een primeur binnen de Jan Linders-formule.

Oud-directeur Leo Linders van het familiebedrijf sprak de klanten die klaar stonden met hun winkelwagentjes toe. ‘Iedereen wil echt weten of Jan Linders echt de beste aanbiedingen van Nederland heeft. Ja, hoor. Iedereen wil die fantastische groenten en fruit uit deze eigen regio met eigen ogen zien en ruiken. Voor proeven moet je even thuis zijn maar ruiken mag’, zei hij in zijn openingswoord.