Samenwerking tussen Panafruit en Shenzhen Tianyuan Data Science

Datalogger controleert kwaliteit Panamese papaja tijdens transport

Panamese papaja's zijn fameus en de export van dit exotische fruit neemt elk jaar toe. Papaja bederft echter gemakkelijk tijdens het transport en de opslag. Een van de belangrijkste vragen in de sector is hoe de papaja's het beste vers kunnen worden bewaard tijdens de distributie. 

Panafruit, een papaja-exporteur uit Panama, werkt sinds kort samen met de Chinese thermometerproducent Shenzhen Tianyuan Data Science. De exporteur gebruikt de wegwerp USB-thermometer van Tianyuan, de TempU02, in combinatie met de TT18, een draadloos real-time temperatuur- en vochtigheidsregistratie-apparaat. Hierdoor kunnen gegevens bijgehouden worden tijdens zeetransport. Anna van Tianyuan, sprak onlangs over de strategische samenwerking met Panafruit."De single-use USB-TempU02 is een aantrekkelijke keuze voor klanten die op zoek zijn naar een efficiënte thermometer. Dit is de ideale keuze voor een thermometer die helpt bij het beheersen van temperatuurschommelingen tijdens de gekoelde distributie. Deze thermometer is eenvoudig in gebruik en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Gebruikers hoeven alleen maar de thermometers aan te zetten en ze met hun producten in de verzendcontainer te plaatsen. De TempU02 registreert nauwkeurig de temperaturen tijdens het gehele distributieproces. Aan het einde van het transport kan de klant eenvoudigweg het USB-apparaat in de computer pluggen en de gegevens downloaden," legt Anna uit.

De draadloze TT18 voor eenmalig gebruik is een ander product van Tianyuan. Het verschil met de TempU02 is de GSM-technologie in de TT18, het apparaat bevat een simkaart. Elk bewakingsapparaat blijft in constante verbinding met de cloud. Klanten hebben op elk moment toegang tot hun gegevens om de temperatuur en het vochtgehalte in de zeecontainer in de gaten te houden en de locatie van de zeecontainer zelf te controleren. Op deze manier wordt de klant vroegtijdig gewaarschuwd over de toestand en de locatie van eventuele onverkoopbare producten.

Tianyuan heeft in de beginfase van de samenwerking met Panafruit veel feedback gekregen. Maryan Safi, directeur van Panafruit: "Papaja’s vragen extreem strenge eisen voor opslag en transport. Temperatuur en vocht moeten beide zeer stabiel zijn tijdens het distributieproces, alleen dan kan de kwaliteit van het product worden gegarandeerd. Door gebruik te maken van de opname- en bewakingsapparatuur van Tianyuan kunnen we onze producten in real time in de gaten houden en de omstandigheden tijdens de distributie beter volgen. Op deze manier kunnen we de versheid van onze papaja's bij aankomst in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika garanderen. Tianyuan levert innovatieve technologie van hoge kwaliteit en wanneer we tegen een technologisch probleem aanlopen, staat de service-afdeling van Tianyuan altijd klaar. We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Tianyuan."

Tianyuan is opgericht in 2006. Dit Chinese hightechbedrijf is gespecialiseerd in de productie van diverse temperatuur-, vochtigheidsregistratie- en controleapparatuur. Tianyuan is al jaren een toonaangevend bedrijf op het gebied van draadloze opname- en controleapparatuur. Het bedrijf heeft een speciale afdeling voor onderzoek en ontwikkeling en up-to-date productiefaciliteiten. Veel van hun producten verkopen goed op de binnenlandse markt, maar ook buiten China is het bedrijf succesvol.

Voor meer informatie:
Shenzhen Tianyuan Data Science Co., Ltd.
+86 0755 82840670
sales@tzonedigital.com
www.tzonedigital.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven