Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Mission Produce vraagt beursnotering aan

Mission Produce heeft bekendgemaakt dat het een registratieverklaring heeft neergelegd bij de Amerikaanse Securities and Excanhge Commission om een beursgang te kunnen maken.

De aanvraag werd gedaan voor een notering op NASDAQ Global Select Market onder het symbool 'AVO". Het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven en de prijs ervan zijn nog niet bepaald.

BofA Securities, J.P. Morgan en Citigroup begeleiden de voorgenomen uitgifte. Roth Capital Partners, Stephens en D.A. Davidson treden op als co-managers. 

De uitgifte zal uitsluitend op grond van een prospectus worden gedaan. Een kopie van de voorlopige prospectus zal zodra deze beschikbaar is te verkrijgen zijn bij BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, Charlotte NC 28255-0001, Let op: Prospectus Department, of per e-mail: dg.prospectus_requests@bofa.com; J.P. Morgan, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, of telefonisch (866) 803-9204, of per e-mail via prospectus-eq_fi@jpmchase.com; of Citigroup, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, of telefonisch: (800) 831-9146.

De registratieverklaring is ingediend maar is nog niet bekrachtigd. De effecten mogen voor de officiële bekrachtiging niet worden verkocht noch mogen er aanbiedingen voor de verkoop worden geaccepteerd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven