Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mission Produce vraagt beursnotering aan

Mission Produce heeft bekendgemaakt dat het een registratieverklaring heeft neergelegd bij de Amerikaanse Securities and Excanhge Commission om een beursgang te kunnen maken.

De aanvraag werd gedaan voor een notering op NASDAQ Global Select Market onder het symbool 'AVO". Het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven en de prijs ervan zijn nog niet bepaald.

BofA Securities, J.P. Morgan en Citigroup begeleiden de voorgenomen uitgifte. Roth Capital Partners, Stephens en D.A. Davidson treden op als co-managers. 

De uitgifte zal uitsluitend op grond van een prospectus worden gedaan. Een kopie van de voorlopige prospectus zal zodra deze beschikbaar is te verkrijgen zijn bij BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, Charlotte NC 28255-0001, Let op: Prospectus Department, of per e-mail: dg.prospectus_requests@bofa.com; J.P. Morgan, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, of telefonisch (866) 803-9204, of per e-mail via prospectus-eq_fi@jpmchase.com; of Citigroup, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, of telefonisch: (800) 831-9146.

De registratieverklaring is ingediend maar is nog niet bekrachtigd. De effecten mogen voor de officiƫle bekrachtiging niet worden verkocht noch mogen er aanbiedingen voor de verkoop worden geaccepteerd.

Publicatiedatum: