Veiling Zaltbommel en Axians vernieuwen applicatielandschap met OutSystems-platform

Groenten- en fruitveiling Veiling Zaltbommel heeft samen met IT-dienstverlener Axians het applicatielandschap van Veiling Zaltbommel vernieuwd. Daarbij is gebruik gemaakt van het low-code-ontwikkelplatform van OutSystems. Het verouderde ERP-systeem is vervangen en daarbovenop is Axians’ I-Fresh geïnstalleerd, specifieke software voor de AGF-branche. Middels vier OutSystems-applicaties wordt de juiste data ontsloten uit het ERP-pakket. Dit biedt klanten en leveranciers van Veiling Zaltbommel realtime inzicht in relevante data omtrent financiën, kwaliteit van goederen en keuringen.

"Betere data leidt tot betere bedrijfsvoering"
Onderdeel van de nieuwe applicaties is onder andere een nieuw portaal voor telers en kopers, met mogelijkheden voor teeltregistratie inclusief aanvoer-, gewasbeschermingsmiddelen- en bemestingsregistratie. Ook zijn alle documenten en certificeringen digitaal beschikbaar. Het systeem biedt waardevolle informatie, dat kan leiden tot meer opbrengst voor telers en optimale prijzen voor de kopers. Kwaliteitscontrolemedewerkers beschikken met een eigen geïntegreerde keurapplicatie over alle informatie met betrekking tot de geleverde producten en de uit te voeren kwaliteitsmetingen.

Rens Muskens, projectmanager bij Veiling Zaltbommel: “Dit project is mede door de inzet van het OutSystems-platform binnen de deadline afgerond. Het voordeel van low-code is de snelle en visuele applicatieontwikkeling, wat ons toestaat snel te optimaliseren en nieuwe features te implementeren. De applicaties ontsluiten relevante data uit het ERP-systeem en bieden alle betrokken partijen nu eenvoudig toegang. Op basis hiervan zijn telers in staat hun kwaliteit te verbeteren en daarmee prestaties en opbrengst te optimaliseren. Kopers profiteren van een optimale prijs en hebben volledig inzicht in de kwaliteit van de producten.”

Paul Poos, solution designer bij Axians: “Onze business unit is gespecialiseerd in de AGF-branche en de implementatie van ERP-oplossingen. Onze I-Fresh-software biedt alle functionaliteiten om AGF-organisaties goed te laten werken. Applicatieontwikkeling met het OutSystems-platform biedt de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Dat valt in het geval van Veiling Zaltbommel direct te vertalen naar betere data die tot meer winstgevendheid en een betere bedrijfsvoering leidt.”

Voor meer informatie:
Rens Muskens
Veiling Zaltbommel
Stationsweg 28
5301 KH Zaltbommel
Tel: 0418-579477
r.muskens@veiling-zaltbommel.nl  
www.veiling-zaltbommel.nl  

Raymond Langeveld
Axians Business Solutions                                
Hogeweg 41                                                    
5301 LJ  Zaltbommel                                       
+31(0)611957659                                              
Raymond.langeveld@axians.com                        
www.i-fresh.nl          


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.