Nieuw logo voor Georges Helfer

Met 50 jaar ervaring in de fruithandel illustreert Georges Helfer zijn dynamiek met een vernieuwd logo. Voortaan zal het merk omlijst worden door fruit, een nieuw logo dat de expertise en waarden van het bedrijf beter weerspiegelt.


Het nieuwe logo © Georges Helfer

"Het nieuwe logo komt net op het moment dat ons bedrijf de acties van de afgelopen vijf jaar consolideert. Acties die hebben geleid tot een toename van 30% van onze import, verkoop en personeel. Het bedrijf bevindt zich in een nieuwe dynamische fase die gepaard gaat met een nieuwe grafische identiteit en nieuwe communicatiemogelijkheden. Voortaan zal het imago van het bedrijf het fruit en de mens nog dichter bij elkaar brengen, met andere woorden, de mannen en vrouwen die over de hele wereld werken en bijdragen aan de teelt van kwalitatief hoogstaand fruit. We willen mooie producten laten zien, maar ook de handen die getekend zijn door het werk van het land. Fruit legt een lange weg af, met vele onverwachte momenten en gebeurtenissen, voordat het uiteindelijk op ons bord terechtkomt."

Links Georges Helfer en rechts Olivier Fakhri © Georges Helfer

Partnerschap met perfecte synergie
De zaken gaan goed. De groei van de afgelopen jaren weerspiegelt het verhaal van twee mannen: Georges Helfer, de oprichter van het merk, en Olivier Fakhri, die het bedrijf verder heeft laten groeien in lijn met de kernwaarden. De synergie tussen hen is perfect en de overdracht is nu bijna een familieaangelegenheid. "Na ongeveer tien jaar geleden bij het bedrijf te zijn gekomen, heeft Olivier zich elke dag bewezen door elke stap van de ladder één voor één te beklimmen. Dankzij de kwaliteit van zijn werk wordt hij door al onze medewerkers gerespecteerd. Het was niet meer dan normaal dat hij aandeelhouder werd. Vandaag de dag heeft hij als algemeen directeur alle legitimiteit verdiend om een prachtige toekomst voor zichzelf op te bouwen. Hij heeft mijn volledige steun en het vertrouwen van onze leveranciers."

Het nieuwe gebouw © Georges Helfer

De vrucht van onze expertise - Onze kennis van fruit
Het jaar 2020 staat bol van het succes. Het wordt ook gekenmerkt door een verhuizing naar een meer geschikte ruimte voor de toenemende import. Naast de uitbreiding die een jaar geleden werd uitgevoerd op het terrein van Plan-d'Orgon (Cavaillon), is het bedrijf Georges Helfer verplaatst van het perifere magazijngebied naar het centrum van de markt. De moderne magazijnen met de nieuwste generatie koelcellen, talrijke rijpingsinstallaties en nieuwe verpakkingsunits, bevinden zich in het strategische hart van Rungis: "Dankzij onze centrale ligging kunnen we nu elke ochtend nog sneller leveren aan de groothandel en onze retailpartners."

Voor meer informatie:
Mialy Rabemanantsoa
Georges Helfer
+33 1 45 12 36 65 / +33 6 31 04 87 07
marketing@helferfrance.fr
www.georgeshelfer.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven