Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'nen bezóndere mins is neet mier...

Overlijdensbericht Wim Gipmans

Wim Gipmans, grondlegger van Gipmans Planten uit Venlo, is 30 augustus jl. op 73-jarige leeftijd overleden. Het familiebedrijf verliest niet alleen de man wiens harde werken en doorzettingsvermogen een voorbeeld was voor iedereen, hij was ook een man die nog altijd zeer betrokken was en dagelijks een bezoekje aan diverse locaties en kantines bracht, zo staat in het overlijdensbericht.



Samen met zijn broer bouwde Wim, na de oprichting van het bedrijf in 1971, aan een groeiende en professionele plantenkwekerij. Bekend van de opkweek van vollegronds- en glasgroenteplanten ontwikkelde het bedrijf zich tot een innovatieve speler op de internationale markt.

Ook nadat Wim gestopt was met werken, bleef hij maar wat graag over de vloer komen bij Gipmans Planten. Medewerkers en relaties van het bedrijf zullen hem herinneren als een graag geziene man wiens kennis, ervaring en humor zeer gewaardeerd werd.

Correspondentieadres:
Gipmans Planten
www.gipmans.nl
info@gipmans.nl 
Bultenvenweg 30
5916 RW Venlo

Publicatiedatum: